Bli bedre orientert med nyhetsbrev

Spinner Kommunikasjon deler tips om ting som skjer. Det kan gi deg bedre oversikt. Det eneste du må gjøre, er å klikke deg inn på Nyhetsbrev.

Du finner lenken i hovedmenyen, og du finner den i bunnfeltet (nederst på alle sidene). Det skal være enkelt å melde seg på, og det er enkelt å melde seg av om du ikke ser nytteverdien.

Og her kan du selv se eksempel på nyhetsbrev du kan motta rett i din egen innboks. 

Mange tilbyr nyhetsbrev på e-post. Det gjør også Spinner Kommunikasjon AS. Tankekorset er at det nok er sånn at det er noen år siden du sist hørte noen undre seg over at de fikk få e-poster.

Verden er blitt sånn at for mange så er innboksen for svulmende. Mange sliter med å komme gjennom alt. De må velge hva de leser og hva som kan vente.

Spinner Kommunikasjon forstår at de fleste av oss lever i tidsklemma. Vi er avhengige av effektive dager, effektive rutiner, og det gjelder å bruke tiden riktig.

Nyhetsbrev på e-post er en type e-post du ofte kan vente med å lese. Det går an å slippe den rett i arkivet om du ikke har tid, men det kan også være e-poster som gjør at du kan jobbe riktigere, gjøre bedre valg eller rett og slett være bedre orientert.

Nyhetsbrevet fra Spinner Kommunikasjon skal gjøre at du som driver næringsvirksomhet i drammensområdet, skal være litt bedre orientert om det som rører seg som du kan ha nytte av å vite om.

Vi deler litt av det vi selv orienterer oss om. Det kan handle om politiske prosesser, om viktige møter hvor det gjøres vedtak som kan ha betydning for din virksomhet eller om møter som kan ha betydning for det du driver med i dag eller i fremtiden.

Noen ganger er det rett og slett godt å vite.

Er det noe du tenker vi bør ha med i oversikten, eller har innspill til temaer du gjerne vil at vi ser på i vårt nyhetsbrev, så send oss en e-post. Hør fra deg. Din mening er viktig.