Blogg deg til den beste adressen

Storbyferie: Larmende. Hektisk. Morsomt. Og for mange med shopping som kanskje den viktigste grunnen.

Historisk betydde adresse i den travleste handlegaten «god butikk». Husleien var garantert høy og er det den dag i dag. Poenget er at husleie i en travel handlegate er garanti for fullt butikklokale. Så er resten opp til deg. Kundene kommer i alle fall. Om det blir handel, avgjør du med vareutvalg, priser og service.

I dag kan alle ha en god adresse. Den travleste handlegata er ikke forbeholdt noen få. Husleia trenger heller ikke avskrekke, men da må du jobbe smart.

Du kan tjene mye på en unik, kort, selvforklarende nettadresse, men det er ikke nok.

Du kan tjene mye på en god webside. Det er faktisk avgjørende, men det er ikke nok at den er fint, ryddig og har god navigasjon. Den må også rangeres høyt av Google.

Da er det flere triks i boka du må kunne. Ett av de viktige er å engasjere. Det handler blant annet om å ha en webside som lever, som inneholder noe nytt, som oppfattes relevant og som engasjerer.

Du skal blogge for å hjelpe Google til å finne din webside. Du skal få treff på dine tjenester, dine varer og produkter, ikke bare på ditt firmanavn, og du skal bli mer attraktiv hos kundene dine.

Du skal rett og slett flytte inn i den aller dyreste handlegate. Den som tidligere var en altfor dyr drøm. Den drømmen er ikke lenger like dyr. I dag er drømmen oppnåelig, også for dem uten det aller største budsjettet.

Et av svarene på hvordan du skal få den beste plassen i den dyreste handlegata for den laveste prisen, handler om å blogge. Kom i gang i dag og vil du ha hjelp på veien så er Spinner Kommunikasjon AS der for deg.