NAV-skandalen – en lynavleder

Rino Andersen

NAV-skandalen har dominert nyhetsbildet i flere dager, og den er fortsatt en fin lynavleder for alle som vil at egne botsøvelser skal få så lite oppmerksomhet som mulig. 

Tunge skandaler er perfekt avledning for alle som ikke vil ha oppmerksomhet.

NAV-skandalen får ny omdreining tirsdag. Da skal Anniken Hauglie stille i Stortinget, men det stopper neppe der heller.

NAV-sjefen sitter fortsatt. I to år overså NAV dommer i Trygderetten.

Domstolene sendte folk i fengsel i flere år etter at EØS-reglene slo inn for fullt. Spørsmålet er likevel om NAV gjør enda en feilvurdering når NAV vil sette D-dagen til 2012. Rett kan være 1994. Så er det uklart om også andre trygdeordninger faller inn under de samme reglene.

NAV-skandalen er også en rettsskandale. I mediene pågår også ransakelse. En undersøkelse viser at bare 0,7 prosent av kildene i lokal- og distriktsaviser er brukere og pasienter.

Vil du høre mer om å komme deg på, søke eller håndtere vanskelig oppmerksomhet, er Spinner Kommunikasjon til for deg.

Ukens viktigste hendelser

Spinner Kommunikasjon gir deg oversikten du trenger om du er opptatt av verdiskapning og samfunnsutvikling i Drammens-regionen.

Hver uke publiseres oversikten. Denne uken har vi valgt ut 12 arrangement. Det er åpne arrangement du kan gå på, eller som du bør holde deg orientert om.

Du får hele oversikten i vårt nyhetsbrev. Det finner du ved å følge denne lenken – rett til nyhetsbrevet. Der kan du også bli abonnement. Om du senere finner ut at det ikke er noe for deg, er det selvsagt bare å melde seg av.

Vi spammer ikke. Nyhetsbrevet sendes ukentlig, og alltid mandag morgen.