Tips for vinterferien: Sjekk hjemmesiden din

Har du noen rolige dager i vinterferien, er mitt råd å ta en sjekk på hjemmesiden. Er den oppdatert?

Gammelt innhold som ikke gjelder eller gamle tilbud, skal ikke ligge på nettsiden.

Jo større og omfattende hjemmeside du har, desto kraftigere er risikoen for at den langsomt blir et slags arkiv du må rydde i.

Design er funksjon

Hjemmesiden er ikke noe du skal pynte deg med. Design er viktig, men er ikke innholdet oppdatert så hjelper det lite med en vakker, tiltalende og pen hjemmeside.

Vakker, tiltalende og pen innpakning er fint, men bortkastet om du ikke har tatt hensyn til at design er funksjon. Er det intuitive klikkområder som ikke klikker, som ikke gir navigasjon, er risikoen tapt salg.

Du skal ikke bedrive forskning får å kunne navigere. Det skal være intuitivt. Risikoen for tapte salg minker ikke om innholdet i tillegg er utdatert.

Oppdatert innhold avgjør

Du skal ikke sjekke veldig mange hjemmesider til bedrifter før du ser mangelfull oppdatering. Du vil lett også finne utdatert innhold. Det er ikke bra for merkevaren, og det er ikke bra for salget.

Et av fylkets hoteller ligger ute med tilbud for nyttårsfesten som var. Du får også en fin inngang for å bestille julebord, som kan virke litt i tidligste laget for flere av oss og uansett litt rart når det er av de første tilbudene du presenteres for.

Spinner Kommunikasjon kan ta nettsjekken for deg. Da får du en profesjonell vurdering av hvordan din nettside virker.