Kommunikasjonssjef

Kommunikasjon er for viktig til å la det skure og gå. Oppsiden er nye muligheter og økt salg. Nedsiden er en spolert framtid.

Internett har endret alle spilleregler. Alle berøres. I en digital verden er det viktigere enn noen gang å ha orden på din digitale synlighet, hva du kommuniserer, hvordan du kommuniserer, hvor ofte du kommuniserer og hvordan du møter det som kommuniseres om deg.

Din merkevare og dine muligheter kan styrkes, men også gå føyka på sosiale mediekanaler du selv ikke bruker. Det handler både om hva du selv kommuniserer og hvordan du følger opp det som kommuniseres om deg.

Nettets mange kanaler sover aldri. De lever døgnet rundt. Det er en høy risiko å bare sveive innom i ny og ne.

Forskjellen fra å ikke gjøre noe, eller å ha «noen i Oslo» til å poste litt på Facebook, til en jevn overvåkning og tilstedeværelse, er stor. Det handler om å skape reaksjoner, besvare henvendelser, være tilstede og om å kommunisere ensartet.

Bedrifters behov er ulikt. Og behovene kan forandre seg. Det er forskjell på en stabil drift med stabile rammebetingelser, og plutselige hendelser på markeds- eller eiersiden som raskt må ha et svar.

Hør fra deg om ditt behov og dine tanker, så kan Spinner Kommunikasjon AS lage skreddersøm for din virksomhet.