Webside

Websider kan være kostnadssluk. Sluttregningen for nye hjemmesider kan bli ubehagelig stor. Også gratistjenestene kan koste dyrt, om noe skjer. 

Nyetablerte og små bedrifter har ofte et begrenset budsjett å bruke på egen nettside. Du kan løse det nesten uten å bruke penger. Det finnes tjenester som er gratis, men om noe skjer kan regningen bli skyhøy.

Derfor tilbyr Spinner Kommunikasjon i samarbeid med 123press, rimelige og responsive nettsider i ferdigmal. Nettsiden og innholdet tilpasser seg mobil- og PC-skjem. Du får support, en godt utprøvd løsning og sikkerheten ivaretas.

Her snakker vi løsninger med skreddersøm, sikker drift og god sikkerhet uavhengig av kompleksitet og omfang. Din nettside er ditt utstillingsvindu. Det er viktig at den er oppdatert og følger med i tiden med moderne design og tekniske krav.

123press består av tre pakker som dekker ulike behov, fra enkle nettsider med informasjon om hva du leverer til fullverdige nettbutikker med kortbetaling. Nettsiden tilpasses bedriftens profil med farger, fonter, bilder og tekst.

123press er bygd på WordPress, som er en av verdens mest brukte løsninger for å publisere på nettet. Oppdatering av nettstedet er enkelt og effektivt. Med mobiltilpasset design har du et godt utgangspunkt for å lykkes på nett.

Vil du ha en gjennomgang av dine nettsider eller forhøre deg nærmere om bistand for å etablere din nettside på et godt testet malverk, så kan Spinner Kommunikasjon AS hjelpe deg. 

Priser

Basis

Enkel tilstedeværelse på nett

Enkel hjemmeside der du kan presentere bedriften din og sikre at kontaktinformasjon er lett tilgjengelig.

Oppsett fra kr 9.900,-

kr 295,-/mnd for lagring og teknisk support

Standard

Profesjonell nettside
Mest populær

Profesjonell nettside med flere undersider, muligheter og nyttige funksjoner:
kalender, skjemaløsning og flerspråklig løsning

Oppsett fra kr 19.900,-

+ 495,-/mnd for lagring og teknisk support

Premium

Unik nettside med funksjonalitet som passer akkurat deg

Hvert prosjekt er unikt og vi jobber tett sammen med deg for å finne den beste løsningen for din bedrift.
Passer fint for deg som har ønsker «litt utenfor boksen».

Oppsett fra kr 29.900,-

+ 695,-/mnd for lagring og teknisk support